16-04-07

Kisses From Paradise...

Vossemeren 2007 101a

 

Het verlengt weekendje zit er weeral op. Het was in één woord hemels. 32 Graden waren zowaar tropisch daar in de Kempen. Het subtropische van het zwembad hebben we dan ook niet zoveel opgezocht. Het buitenbad met de bijhorende wildwaterbaan was perfect. Gewoon nie te doen hé. Op amper 200 Km (Lommel) van de thuishaven hadden we een klimaat waar je al gauw 1200 kilometer voor moet rijden. Yes, we are in heaven. Het tot drieëntwintig uur lang tafelen (bon appetit J), op een terras die je met die avondtemperatuur doet geloven dat je op een resort vertoeft ergens aan de Dominicaanse. Dit mede door de opzet van dit soort parken. Works magic!  De bossen en duinen die deze plaats rijk is werd nog getrakteerd op twee schitterende meren. Thanks the lord for it! De rust en de stilte konden we ten volle proeven op het meer met een bootje die elektrisch aangedreven werd. The captain van dienst was Junior. Van op het bootje waren er zelfs stukjes strand die konden in concurentie gaan met top beach Cap d’ail. hét luxestrand van  Monaco.... Sunset boulevard J.

 

Het weertje was op momenten ook sterk vertegenwoordigd in gesprekken. Wij waren dit weekend alvast niet verantwoordelijk voor de opwarming van je aarde want onze yacht was elektrisch. Of cours! In onze geïmproviseerde million dollar hangout waren ook de stores te vinden zoals in de fashion capitals, new york, londen, pariijs, milaan, firenze . Zij & Zus vernoemden Justin plagerig Paris J, en namen meteen mijn look over door te kiezen voor de zelfde great big sunglasses. Ze leken sprekend op Nicole. Wat een geluk dat ik het al had bijgelegd J Justin zei, It's all in the details de finished look! We lagen plat. Had met al die aqua en het maritime die bij het tripje hoorde mijn truitje geheel toepasselijk aangetrokken met opschrift ‘sailor’. (see picture, Just&Junior) Zus vond me een seut. Ik antwoordde:’I travel in style darling! It’s all in the details de finished look! And that’s it!

 

Kortom allen hadden we dus een feno tijd. Ik dank dus bij deze my dear God for that special moment, the sun for the sunkissed teint.  Het volgende tripje is al terug gepland voor ergens in het verlof. Dit om de verjaardag van Zij in de bloemetjes te zetten. We look forward J! De kids vonden het afsluiten net iets te moeilijk. Junior kon het net niet plaatsen. De vakantie die op zijn einde liep samen met dit tripke was net too much! All good things come to an end was wat ik hem wilde duidelijk maken. De emotie werd er alleen maar groter op. Sorry maatje dat mijn deel van de genen je opzadelen met dit vreemd gegeven van leuke tijden moeilijk te kunnen afsluiten. Tot hier dus the report over het weekend. Ik denk dat ik straks ook in rehab ga in plaats van naar the factory J.

 

Oh ja, ik vergat het bijna te vertellen. Zus en Broerke lieten voor het vertrek afgelopen donderdag nog een heuse airco installeren. Vreemd! Zou de nieuwe medebewoner daar voor iets tussen zitten? De jaloerse tik in Paris wordt wakker gemaakt J. Mss stelde de newcomer wel die eisen? In dit geval worden we beste vriendinnen. Ik vind haar/hem alvast very cooool.

18:41 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hello sailor! * Trocipal weekend in eigen land, zomer in april, je hebt er kennelijk van genoten.

* Nieuwe bewoner?

Gepost door: Fresco | 21-04-07

De commentaren zijn gesloten.