02-05-07

My Fabulous XXL Weekend...

IH4ICAM2YZCTCAGOD520CASSLAUICAVKQE0TCA05W53ICALEY2XPCAI7W6LSCAL2WKTTCAEHEOAPCAS8SVO1CASSF4IUCAPYX1AMCANJ11KLCAOQT8UVCAUHPG0NCAW18SARCA20M41FCA1PSH1UOp dit eigenste moment loopt voor mij het supersized weekend op zijn end. Het was wederom genieten met de grote G. Als start werd Just. uitgenodigd om een weekendje in Brugge te verblijven. A fine idea J. Aandringen was overbodig. Werd op mijn weg nog verleid door Dirk Bikkemberg die me deed overgaan naar de aankoop van zijn idee hoe een All Star er moet uitzien. Ik trok ze aan en vond ze to die for. Sponsered by visa J. Thank you honey. We are friends forever.

 

Als opener en toegevoegde waarde was het te Brugge namelijk Meifoor. Het was zalig tafelen op het Zand. Het Putje heeft een meer dan verzorgde keuken mijn gedacht. Een aanrader dus voor allen die eens in de regio vertoeven. Met mijn nieuw kalfslederen jasje was ik mss wel de beauty of the ball maar me beschermen tegen het frisse windje deed het me allerminst. Het was er best gezellig druk op de foor maar dus iets aan de frisse kant. Ma in Zuid-Frankrijk hebben we dat ook hé, van die vervelende mistralwindjes J.

 

De dag erna hebben we als het ware gaan herbronnen aan een feno mooie visput langs de Brugse vaart. De kids wilden namelijk es een namiddag vissen. Nice, but i know a bad combination when i see one J.  Wij namen het er van om lekker languit op een dekentje te genieten van de rust die het plaatsje uitstraalde. Het geluid van de bomen, de glans op het water en de zon die zachtjes je huid streelde was magic for body en soul. Ik was er helemaal relaxed. De vriendinnen vroegen zich spottend af wanneer Just dit niet is. The rumors are true! J

 

Op maandag bracht Star me terug in eigen regio om mijn Pa te begeleiden naar de jaarlijkse controle betreft zijn hart. Hij werd kranig en goed bevonden en Just riep bij het verlaten van het ziekenhuis: ‘Shiny happy people, here we come’.  Dit zijn de dingen die een mens een écht goed gevoel geven. Dat het met de geliefden en de personen die diep in je hart zitten opperbest is. Yes, it works for me. I hope for everybody.

 

Ook was het nodig om Star eens netjes te zetten. Hij zag er namelijk verschrikkelijk messy uit en verdenk hem ervan dat hij stiekem naar een of ander beachparty is langs geweest zonder dat ik daar kennis van heb. Mss was hij op het zelfde feestje van poes, de auto van een constant reader J. Hij zag er namelijk uit zoals je de auto’s er veel ziet bijrijden in Zuid-Frankrijk. Volledig onder het stof. Trouwens, zouden we nu écht het klimaat overnemen van onze zuiderburen? I hope so.. Oh my god, can you imagine J

 

Ook werd het zwembad bij Mister-Love en Zij in orde gebracht. Just hielp de zuiveringsinstallatie in orde zetten, de chloor en PH waarde naar het juiste peil te brengen als een echte badmeester. Achteraf werd dit met een glas Rosé en een T-bone steak op de bbq beklonken als Gorgeous J. Valt me trouwens op bij het schrijven van dit postje dat ik de Bourgondische levenstijl van de Vlaming weer alle eer heb aangedaan. Dit merkte ik ook bij het aantrekken van mijn zomershort deze middag. Nah.. lijnen doen we morgen wel.

 

Dit bracht me dan op de woensdagmiddag naar de JBC achter een geweldig schoon t-shirt en al even mooie short. Het mag dan wel geen label zijn van een designer maar ik vond het echte musthaves bij het zien van de folder. Over de prijs werd er in elk geval niet onderhandeld. Think of it this way.  Look smart, but also buy smart! Als het weertje echt blijft aanhouden zoals het nu is mogen we de lange broeken voor een tijdje opbergen. Door een namiddag te fietsen zien de benen er met de sunkissed teint er namelijk al heel iets aantrekkelijker uit. Dat ik ze hielp met een laagje bruinen zonder zon is een goed bewaard geheim. It's all in the details de finished look J.

 

Nu is het tijd om af te sluiten en nog een kwartiertje te mediteren om de overgang aan te kunnen van het supersized weekend naar het leven in the factory. Met de nog twee verlengde weekends in het verschiet moet het lukken om mijn hyperventilatie onder controle te krijgen bij de gedachte aan werken J. Sounds tricky? Nobody’s perfect! J

19:34 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.