07-05-07

All good things come to an End...

baardje1

Justin houdt er voor zichzelf van om het op momenten niet zo nauw te nemen met een scheerbeurt min of meer. Trouwens de drie-dagen-baard onderlijnt een beetje de nonchalante look die Just zich aanmeet tijdens de week. Afgelopen zaterdag keek ik bedenkelijk naar mijn spiegelbeeld en ontdekte tussen de baardgroei de start van het einde. Toen ik de zilvergrijze enkelingen ontdekte, viel ik zowaar in de coma en had nood aan fresh air. Het wordt dus elke dag scheren en op deze manier goodbye aan de nonchalante look. Wat een tegenstelling hé, toen de eerste baardhaardjes de start waren naar een volwassen man..  Nu, de stille getuige of eerste tekenen van het ouder worden.. Phoe, vond het achter alles geeneens zo tof, eerder onverzorgd.. nah (pept zichzelf op J).

 

150px-Maler_der_Grabkammer_der_Nefertari_001Toen ik deze morgen ontwaakte miste ik het zonlicht van de afgelopen weken die zo vrolijk in mijn slaapkamertje gleed langs de piepkleine gaatjes van het rolluik. Toen ik het rolluik optrok om de dag te begroeten viel ik voor een tweede maal bijna in de coma. Ik werd zowaar getrakteerd op net iets teveel fresh air J. Het leek wel alsof de tijd een aantal maanden werd vooruit gedraaid en Just de getuige was van de eerste herfstdag. Was vergeten hoe zielig er alles uitziet in de regen.. Prompt viel ik op mijn knieën en vereerde Ra de zonnegod. Zachtjes fluisterde een stem ‘All good things come to an end’. And the rest is history.

20:20 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zorg maar da het geen gewoonte wordt da in coma vallen want er is noch zoveel te beleven zelfs met grijze haartjes lol noch een fijne werkweek en tot( you now!)

Gepost door: mulligan | 09-05-07

Grijs is wijs Oh Sir Justin, de horror van grijs haar! Het begint met hoofdhaar, dan baardhaar, dan borsthaar en uiteindelijk, ja, daar waar het haar het daglicht niet ziet.… Als het zover is, hoop ik in het rusthuis te zitten en zal ik een grijze baard dragen, een lange grijze baard, zoals die van een oude wijze man die alles al heeft gezien en gehoord.

Ivm met vorige post: heeft mijn Poes mij iets te vertellen wat ik niet weet?

Gepost door: Fresco | 10-05-07

as blond as blond kan ook heeeeeeeeeeeel sexy zijn

Gepost door: Lotusje | 12-05-07

De commentaren zijn gesloten.