18-06-07

Back on the bloglist...

Meer dan een maand is het deze keer geleden, dat Just, iets uit de vingers tokkelde – terwijl ik op momenten er wel aan dacht maar er om een of andere reden niet toe kwam- die mijn blog zou halen. Zonder reden werd ik -een viertal weken geleden dus - zomaar overvallen met de gedachte om er mee te stoppen. De gedachte van de tijd die je er in steekt was niet onbelangrijk. De wetenschap dat mijn tekstjes op momenten maar van een povere kwaliteit getuigden, maakten het er voor me net iets gemakkelijker op. Face it darling, je kunt het eigenlijk niet missen..  (spreekt zichzelf toe J)

 

Toch volgde ik nog trouw mijn blogronde als een goede blogvader. Yes, i’m a constant reader van allen die op mijn bloglist voorkomen.

 

In de afgelopen weken passeerden er leuke en minder leuke dingen op mijn pad. De leuke zijn dat ik de teksten van Mika compleet vanbuiten ken. Enkel de falsetto’s durven nog wel es de mist in gaan J. Relax, i’m working on it in a private room of in de auto J. Misschien wordt het maar eens tijd voor een coming-out dat mijn muzieksmaak wel ergens een gay-kantje heeft. Mijn goedkeuring van rare falsetto-stemmen met een enorm bereik zoals de Scissor Sisters. Voeg er ook nog een diepe liefde voor sterke pianotunes bij, Abba, Madonna en vroeger de Dolly Dots en het komt inderdaad ergens in de buurt. So whatever, sommige vinden het stiekem leuk, Just niet dus. ‘Happy ending’, is my favourite for the moment. Ben er dus compleet weg van.

 

De minder leuke zijn dat my dear friend N.  -mijn collega op de werkvloer- voor een tweetal weken afwezig is op de factory. Door een ongelukkig toeval verstuikte deze zijn enkel, en wat in gedachten een steunverband moest worden, werd in werkelijkheid het schoonste botje van Prada J. In het gips dus. Just loopt dus een beetje verloren op de werkvloer. Spottend mag ik deze info ook verbaal in ontvangst nemen van de andere collega’s. The rumors are true!  Paris noemt dit in een van haar songs zo: Jealousy, jealousy, jealousy… It's such an evil thing to watch someone like you. Zelfs een uitzonderlijke vriendschap met iemand kan deze vreemde emotie bij andere tot leven brengen. Wat een wereld hé, correctie, wat een collega’s. I’m singing in the...garbage. Nog een weekje op de tanden bijten dus.

 

Oh dear, heb eigenlijk nog zoveel te vertellen maar ik vrees dat dit voor een volgend postje zal worden.

 

De eerste zinnen zijn dus bij deze geschreven. Het voelt goed aan om terug iets neer te zetten. Een van de factoren die er me toe aanzette was de inhoud van het volgende tekstje. Ik vond het zo schoon dat ik het graag met jullie wou delen, lief hé J.

~

Wacht niet op zorgeloze dagen,
Om gelukkig te zijn
Want altijd zal een probleem je
Bekommernis geven

Wacht niet op waardering
Om gelukkig te zijn
Want altijd zal er iemand
Kritiek op je hebben

Wacht niet op een dag zonder fouten
Om gelukkig te zijn
Want altijd maak je ergens
Een grote of kleine blunder

Wacht niet tot iedereen vriendelijk voor je is
Om gelukkig te zijn
Want altijd zal er iemand
Jaloers op je zijn

Wacht niet tot ze je genoeg betalen
Om gelukkig te zijn
Want altijd zal je minder verdienen
Dan je meent waard te zijn

Wacht niet tot je bij iedereen gelijk haalt
Om gelukkig te zijn
Want altijd zal iemand denken
Intelligenter te zijn

~

 

19:00 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Coming out * Bloggen: het is zoals de Dolly Dots ooit zongen: “Don’t give up, let’s hold on, and we’ll pick it up from where it all went wrong…”
* Van Mikas falsettostem na te bootsen krijg je keelpijn. Ik weet waarover ik spreek. :-)
* Gay music? What on earth are you insinuating! Ik denk dat je de nieuwe cd van Sophie Ellis-Bextor ook wel leuk zal vinden. Of is dat ‘Me and my imagination’?
* En dat tekstje zegt het al natuurlijk.

Gepost door: Fresco | 19-06-07

Welcome Back J.! Dat tekstje is héél mooi, heel waar ook. Alleen heb ik soms moeite om het in werkelijkheid om te zetten :-)

Gepost door: Framboos | 21-06-07

De commentaren zijn gesloten.