25-06-07

Newcomer's...

LXL4CAV5SUH8CA2GR1YQCAK8K5I2CA84JRTDCA97AMM6CA17I9FXCAM2COE1CAD2PDTPCASSBIJOCA16W159CAHTK6CACA2OK6LHCAZFZNFNCAS5G5UZCANTJJ2SCA5EY3N8CABS4QRHCA8LCTVI

Na een woelige nacht werd ik deze morgen wakker met het gevoel dat ik al moe ben nog voor mijn dag begint. Eigenlijk had ik meer zin om nog wat te blijven liggen. Plots kreeg ik de drang om mijn tijd iets nuttiger te besteden door middel van het schrijven van dit postje. Bij het optrekken van mijn rolluik in mijn kamertje was alles aanwezig die in schril contrast staat met de temperaturen in Griekenland. In plaats daarvan zie ik een sombere grijze lucht. Terwijl ik in gedachten een goede dag wens aan de boom - Just heeft iets met bomen - tegenover mijn kamer, word ik nog getrakteerd op een hevige regenbui. Het leek alsof hij – de boom - het heel erg naar zijn zin had waren mijn half slaperige gedachten. Tot zover de eerste gewaarwordingen van Just deze morgen.

 

Een terugblik in de tijd –het weekend en de werkweek- worden het vervolg van dit postje. Well it go’s like these. De nightshift werd de afgelopen twee weken versterkt door een persoon die in het verleden in het weekend werkte. Meerbepaalt een op het eerste gezicht naïef vrouwmens, maar met kennis van zaken om slapende honden wakker te maken. Na twee weken kreeg ze het voor elkaar om alle info die ze ooit sprokkelde over de personen uit de nightshift subtiel in een gesprek te plaatsen. Dat naïef zijn was op deze manier dus niet meer dan een masker. Vorte.. J.

 

Zo kreeg ik de info dat mijn waarde collega’s me er van verdenken dat ik een, en nu komt het, een sexlijn onderhoud. Oh my God, can you imagine, da klinkt kinky hé,  ik viel bijna in de coma van het lachen.. en riep frech air please!  Het zit namelijk zo dat vele correspondenten me opbellen in de factory en de gesprekken wel es durven uitlopen. -Het woord ‘uitlopen’ heeft enkel betrekking op de gesprekken J- waardoor de insinuatie groeit in de richting van.. een sexlijn??? Afc. is the best name for it. Average fustrated chump, oftewel gefrustreerde doorsnee sukkels.. toch bracht het me wel op het idee dat ik dit perfect zou kunnen combineren met mijn job. Enkel een ver doorgedreven hijg cursus en ik ben vertrokken. A fine idea J.

 

Ook werd mijn vriendschap in vraag gesteld met Sir N. waarvan de rumors in het verleden dit als ‘not done’ zouden bestempelen. Toen heb ik de vraag gesteld aan het vrouwmens - sorry vind op het moment geen ander synoniem die past bij haar persoonlijkheid - als ze het verhaal kende van de drie zeefden? Het antwoord was ‘nee’. Well it go’s like these honey. Bij Socrates kwam eens een man, die zei:"Luister eens, ik moet je iets belangrijks over je vriend vertellen".
"Wacht even"
, onderbrak de wijze hem, "heb je, wat je mij wil vertellen, door de drie zeven laten gaan?""Welke drie zeven?"
"Luister goed! De eerste is de zeef van de WAARHEID. Ben je ervan overtuigd dat alles wat je mij wil vertellen, waar is?"

"Dat niet", sprak de man, "ik heb het maar van anderen gehoord."
"Maar dan heb je het toch wel door de tweede zeef laten gaan: de zeef van de GOEDHEID?"

De man kreeg een kleur en antwoordde: "Ik moet toegeven: neen".

"En heb je aan de derde zeef gedacht, en je afgevraagd of het NUTTIG is, dat van mijn vriend aan mij te vertellen?"

"Nuttig?... Eigenlijk niet."

"Kijk, als datgene wat je me wil vertellen, noch zeker waar, noch goed, noch nuttig is, hou het dan liever voor jezelf". Als antwoord kreeg ik te horen dat ze me maar een rare vond. Waarop ik haar melde dat dit mss wel het leukste was dat ze me deze nacht zou vertellen. Bitch!

 

Vreemd hé, dat mensen zo kunnen in elkaar steken. Iets zoeken achter het fenomeen vriendschap.. Vriendschappen bestaan in maten en gewichten. Ze ontstaan doordat de een wanhopig naar iets op zoek is –steun in een moeilijke periode - en in een ander geval de helpende hand bied. Als zoiets ons overkomt, zien we opeens de waarde van mensen die we soms al hadden afgeschreven. Mss beantwoord Sir N. wel in die optiek ergens aan dit profiel.. En voor we het weten heeft zich een band gevormd, hoewel anderen daar soms niet bij kunnen. Onwaarschijnlijke vriendschappen zijn mss wel de meest waardevolle van allemaal. Of course! Ik denk niet dat het vrouwmens er ooit aanspraak zal kunnen op maken. I know a bad combination when I see one J.

 

Het weekend was een schril contrast met de materie van hierboven. Het was pure fun. Just was uitgenodigd om de laatste twee suv’s uit het topgamma uit te testen. Het zit namelijk zo, Mister-love plant een aankoop in deze richting en betrekt er me bij door mijn passie voor auto’s. - nog een voorbeeld van onwaarschijnlijke vriendschap - ‘Magnificent’ is het woord op wat de vier topmerken te bieden hebben. Een grote luxe moet het zijn te kunnen kiezen uit: Range Rover, Range Rover Sport, Mercedes-Benz GL of de BMW x5.

 

Wat ons s’morgens echter was opgevallen, voor de proefritten, was dat er vanonder my star het gemiauw van een kitten te horen was. Bij controle onder de wagen was daar trouwens niets van te zien en trok het verder niet meer onze aandacht. Daar kwam wel verandering in toen het koddige zoontje van Mister-Love met een verwonderde blik ons kwam melden dat er een katje bij mijn motor zat.. hij het had horen miauwen. Bij het openen van de motorkap zagen we in de diepte inderdaad een rose kitten bang in onze richting kijken..

 

Hilarische taferelen waren wat toen volgden. Mister-Love ontpopte zich tot een mega dierenvriend door de auto op te krikken en ettelijke pogingen te ondernemen om het kleine mormel te bevrijden. Alles is natuurlijk niet evident daar de onderkant ons leerde dat alles nu dichtgemaakt is met panelen. Toch slaagden hij in zijn opzet en had zijn zoontje een missie. Het verzorgen van ‘Paris’. Zij vond het de perfecte naam voor de kitten. ‘What on earth was she insinuating!?’ J.

 

Mijn verdenking wat star betreft van een aantal postjes geleden is dus gestaafd. De vorte heeft dus zonder mijn kennis en goedkeuring nen fokkel gedaan met een poes-auto. Paris is daar het levende bewijs van.. Wa zeg dje da van J.

 

Het word zo stilaan tijd om dit postje af te ronden. De zoveelste plensbui is hier net terug losgebarsten en zorgde op een vreemde maner voor dit mss wel iets te lange postje.  Ofwel is mijn onderbewustzijn de dader.. want na dit te hebben gepost volgt de vervelende klus om mijn belastingsbrief in te vullen. Die me waarschijnlijk terug verteld dat er moet betaald worden… Phoe, fresh air please!

15:55 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ja daaraan zie je goe rot de wereld is en dat echte vrienden dun gezaaid zijn .
Noch een fijne werkweek gewenst en hou je goed

Gepost door: mulligan | 25-06-07

Careless whispers * Zo, Sir Justin, je hebt die kwatong mooi op haar plaats gezet met die wijze zeefgedachten!

* Auto’s: ik ben door er mee in de VS te rijden een beetje verliefd geworden op de Chrysler PT Cruiser, maar ik zag er ook mijn droomauto: een Ford Mustang Convertible. Een echte mannenbak! :-)

* What on earth are you insinuating about my Pussy!?!

Gepost door: Fresco | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.