05-07-07

Live is like a rollercoaster, live it, be Happy, enjoy life...

Het schooljaar is afgelopen, de vakantie heeft ondertussen al zijn intrede gedaan. Samen met deze twee factoren lijkt het er op dat de zomer ziek is en de herfst playbackt. Just echter playbackt Rihanna’s ‘Under my umberella ella ella eh eh eh under my umberella ella ella eh eh eh eh eh eh’!! kwestie van het goed humeur niet te verliezen nietwaar J.  

 

Oud nieuws dus. De inzet en het harde werk van junior zijn eerste jaar Latijn staan er. Een A-attest is het geworden. Over de inzet wordt niet meer gedacht en de goede punten liggen al netjes opgeborgen als stille getuige om ons er ooit nog aan te herinneren. Het is toch allemaal relatief hé.. Wat op momenten Junior zijn leven bepaalde de afgelopen 4 weken - den blok - is opeens niet meer aan de orde van de dag. De boeken zijn al besteld voor het tweede jaar, de motivatie heeft terug twee maanden om te rijpen. Voor Just leeft de hartenwens dat hij ook voor het tweede jaar de kracht, motivatie en moed vind om zo te bouwen aan zijn verdere kennis en toekomst.  Dus,Congrats to my son. Na het foontje van Zij met de punten werd ik overspoeld door zoveel emoties.. trots, blijheid, respect, gaven zo’n gelukkig gevoel dat tranen werden geboren bij de gedachte van al zo’n grote zoon te hebben. That’s Just you know J.

 

Alles werd samen gevierd met een etentje op zijn oosters. Meerbepaald in Wok Palace te Beernem. Prijskwaliteit een echte aanrader maar wel een beetje luidruchtig publiek. Er waren trouwens zoveel Nederlanders in de zaak dat Mister-Love na de tweede fles wijn de zaak er van verdacht een dekmantel te zijn van een heuse koffieshop J: it really puts things in perspective! Hilarisch werd het helemaal toen Just de kok die aan het wokken was stond te bewonderen - hoe hij wokte dus – en  een meid me vertelde dat het een grote luxe moet zijn zo een man in huis te hebben. Aan het accent te horen ook Nederlandse… that makes Just so curious dat ik aan mezelf verplicht was om te vragen hoe ze hier verzeild geraakte. ‘Gewoon toeval’ was wat ze me vertelde. Less is more waren mijn gedachten J.

 

Toch fijn om dit samen - het etentje-  te kunnen meemaken met Zij en Mister-Love. Mss zijn we wel de vlaamse versie van Demi Moore en Bruce Willis. Ja, listen without prejudice! Die hebben ook nog zo een feno band met elkaar. Hun huwelijk - van Demi&Bruce - mag dan ook wel over zijn, de genegenheid is nog altijd een constante. Dat Junior op de eerste plaats kwam was een eerste vereiste. Zelfs een weekend met Zij en Mister-Love behoren tot de mogelijkheden, voor velen de ongelooflijke realiteit. Toch is het belangrijkste dat Just en Zij erin geslaagd zijn om junior op de eerste plaats te zetten. Ik zou het iedereen aanraden om na een gebrokken huwelijk met je ex en je kinderen en de andere partij overeen te komen. Gewoon je kinderen laten zien dat alles goed komt. That’s where it is all about.

 

Oh dear, ik vergeet het bijna te vertellen. Just was in het weekend ook Demolition Man. Het zit namelijk zo: Mister-Love  - of moeten we hem Ashton gaan noemen J, oh my God, can you imagine - had tijdens de verbouwing van zijn woning een stacaravan gekocht die nu maar es moest ontmanteld worden. Als een échte man met overall - in blote bast- ging Just het gedrocht te lijf met haakse slijper. Wa seg je da van! Bij dezen is dus bewezen dat Sir Justin geen sissy is. Nah.

 

De iPhone ligt in de States in de rekken. I’m really excited. Click here for a closer look at the iPhone  Schoon hé! Like a Star Trek Gadget Come to life! Die mannen van Apple kennen er wat van mijn gedacht.. Dit is me natuurlijk als gadgetfreak niet ontgaan. Het kind in mij hé, ken jut.. Ik wil zo een teleromeo.. geef toe op een trendy terras is het natuurlijk not done om een rinkelende walkie talkie op te vissen. Trouwens, it's not pretension if you've earned it. Ik weet enkel niet wie van mijn twee vriendjes me het cadeau zal doen. Sint-Nicolaas of de Kerstman daar het hebbeding verwacht word in Europa tegen het einde van het jaar. Het word koffiedik kijken want nog een ander maatje - de paashaas – vertelde me dat ze niet bestaan. A total nutcase. Phoe.. Jealousy, It's such an evil thing J.

14:28 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.