09-07-07

Just going on safari...

safari

Geheel onverwacht is er toch iets uit de solden mijn bezit geworden. Toen ik door Waregem reed werd mijn aandacht getrokken door een Oliver Strelli Store met op de etalage de gekende 50% korting. Flink op de remmen en vlug es binnenlopen was a fine idea. In geen tijd pikte ik er als fashion addict een feno informal shirt uit het assortiment. Leuk gecentreerd - yes, we can still wear it - met geborduurde bloemen in leuk linnen. Une piéce unique  J. De verkoopster zei me dat het kleur me prachtig stond. De maîtresse, of course! Phoe.., in de luttele 10 minuten dat ik in de store was hoorde ik het huppeltrutje met veel blingbling net het zelfde zeggen tegen een ander klantje. Golddigger, waren Just zijn stille gedachten. Bij het afrekenen melde Just dan maar fijntjes ‘oh darling, de kleur van je blouse staat je ook prachtig’. Was i wrong?  Nobody’s perfect J!  

 

In de avond zijn we - Just en Junior - gaan zien naar de film Die Hard 4.0  Na de lovende berichtgeving werden we inderdaad niet teleurgesteld. ‘Die Hard 4.0' is plezante nonsens met genoeg actie, knipogen - in de stijl van, ‘heb daarnet nog je vriendin gezien met een SUV in here ass’, doelend op het feit dat de bitch was neergestort samen met the vehicle -  en spanning om een gezellig popcornkauwend zomeravondje mee te vullen. Het is geen kunst, het is geen klassieker maar tot nu toe is het wel de meest geslaagde actieblockbuster van het seizoen. De actie was goed maar de knipogen waren voor Just mss wel het leukst.

 

Het wordt zo langzamerhand aftellen naar het verlof. Yeah, richt! Nog twee weekjes naar de factory voor de verdiende rust van start gaat. Ik kijk er écht naar uit. Zijn het de jaren die beginnen te tellen.. of course not! What on earth are you insinuating? Nee, ben gewoon een beetje moe van het vele werken. Nah.

 

Oh ja, voor wie echt het onderste uit de kan wil halen van zijn internetverbinding heb ik de volgende aanrader. Safari is al enige jaren de standaard webbroser voor de Mac, en heeft volgens Jobs ondertussen een marktaandeel van 4,9 %. Met het uitbrengen van een Windows versie hoopt men het marktaandeel verder te kunnen vergroten. Apple claimt dat de nieuwe versie van Safari, Safari 3, onder Windows ongeveer twee keer zo snel is dan Internet Explorer 7 en anderhalf keer zo snel als Firefox. Ik probeerde het en ik moet zeggen het is echt wel snel. Het leuke is dat je toch nog altijd je Internet Explorer kan blijven gebruiken. Voor Just is het leuke mss wel dat ik op die manier wel een stukje dichter naar een Mac evolueer. Ok, i’m a gadgetfreak J. 

header01

Mss nog een tip voor vriendinnen die graag series volgen in de stijl of aard van Desperate Housewives. Voetbalvrouwen, die loop op maandagavond bij VTM, is écht nie te doen. Je moet bijna een ijkonijn zijn om geen prettig gevoel te krijgen bij de hilarische taferelen dat de meiden op het scherm toveren Ze zijn bloedmooi. Ze hebben de perfecte maten. Ze dragen de hipste kleren. Ze hebben teveel geld, teveel tijd en nauwelijks een eigen leven, want ze staan ten dienste van hun man. Ze zijn voetbalvrouwen en staan centraal in de gloednieuwe gelijknamige serie van Nederlandse makelij. Het eindeloze en nutteloze shoppen. De ijdelheid en de mediageilheid. De ruzies en de onvermijdelijke ontrouw. Al deze -en nog veel meer- clichés over voetbalvrouwen worden gedurende tien afleveringen bevestigd én uitvergroot. Laat er geen twijfel over bestaan: "Voetbalvrouwen" is een serie met ballen, ontroerende momenten én vooral veel humor..  Ok, that’s only my opinion. Just try it!

 

 

  

11:30 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Voetbalvrouwen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha zal me worst wezen die vrouwen heef mij maar die mannen.by de way een prettig verlof en tot ......lol.

Gepost door: tim | 14-07-07

De commentaren zijn gesloten.