17-07-07

Do You Know...

 Van sommige dagen zou je willen dat ze eeuwig zouden blijven duren. Dit was zo afgelopen zondag. Summertime feels good! Het was warm, zomer zonder meer. Mss wel iets te warm daar het afzakken naar de Belgische kust - om de Sunkissed teint te plezieren met een zeebriesjeuitdraaide op een sisser. Er was geen maritiem windje te bespeuren. De zee lag er in al haar schoonheid zo rustig bij dat het leek alsof ze in leer was gegaan bij een of ander meer. Prachtig is een stelling die woorden te kort schieten om het te neer te zetten. In de avond mochten we genieten door de feno zorgen – door de zee – van lekkere Oostendse garnaal croguetjes en zeewolf in een preiroom sausje bereid met een grootse toewijding in Brasserie Renommee te Oostende.  Dit alles geserveerd met een zomers rosé wijntje. Daar deed de zon dan weer haar bijdrage in om de overrijpe druiven te laten evolueren naar kunst. De kunst van een huwelijk, zon en druiven, te bottelen in een driekwart liter summertime feels good J. Wat kan het leven toch mooi zijn hé.

 

In the mean time zijn we begonnen met het aftellen naar het verlof. Het wordt zich echt naar de 20ste slepen. De laatste lootjes wegen inderdaad wel heel zwaar. Een mens heeft het nodig, zoveel is zeker. In the factory is de stemming te snijden met The Newcomer - lees vrouwmens aka Bitch - die alle info, mythes, roddels, vertrouwelijke en geklasseerde story’s terug tot leven wekt. Als de halve waarheden ter hore komt van deze die er best niet meer aan herinnert wordt worden de catfights net vermeden. Maar is de stelling ‘ Meaow meaow, i’m gonna get you back somehow’ is alom vertegenwoordigd. Mss brengt het verlof soelaas in deze materie. De sfeer is om te snijden en maakt me duidelijk dat iedereen wel iets weet van ruzie maken. Als ze scoren geeft het hen zelfs een vorm van geluk. Het geluk van een overwinning. Dit alles maakt mij en N. - beste vriend – het nu wel heel gemakkelijk om niet in dit milieu te vertoeven. Mijn ma zei altijd dat ik het getroffen had. Ik was mooi J, en had mensenkennis. Alle wapens om te overleven in de harde wereld. Look smart, but also be smart darling!

 

Hopelijk wordt het zomer de eerst komende dagen. Of is het dit al gans de tijd de afgelopen twee weken? Het zit namelijk zo: Just is een trouwe luisteraar van Q-music die te oostende live op antenne gaat vanuit het zogenaamde Beachhouse. De berichtgeving in verband met het weer lijkt daar altijd wel uit een of ander Caribbean Top Beach bestemming te komen. Zou het gemanipuleerd zijn. I hope not! Don’t lie to me! If you were looking for a catfight, I got no mercy mercy for you mister deejay J. (that's right) Afgelopen zondag was het in ieder geval de truth.

Voor het volgende laat ik jullie genieten van een song die bij me een summertime-feelgood teweegbrengt. Toepasselijk ‘Do You Know’- for the persons at the factory - J van Enrique Iglesias. Sit and enjoy, lady’s and gentlemen

 

17:10 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Laatste loodjes * Nog 1 dagje Sir Justin, en je kunt tegen Bitch zeggen: 'Hasta la vista, baby!'
* Enrique... Rrrr!!

Gepost door: Fresco | 19-07-07

De commentaren zijn gesloten.