24-07-07

My first Holiday-night...

nacht

Eindelijk vakantie. De klok gaf half vier aan deze morgen toen mijn brein er eigenlijk uit was dat de tijd was aangebroken om over te gaan tot complete rust, lees vredig slapen. Lichaam en geest moeten nog de routine van het werken in the nightshift elimineren tot wat een normaal mensenleven hoort te zijn. Nog duidelijk niet in het vakantieritme. In de tijd die er aan vooraf was gegaan gingen de gedachten naar alles wat de dagen ervoor brachten en naar alles wat de komende dagen nog zullen brengen. Ik hoorde de eerste dappere vogels al fluiten die ergens de kennis gaven aan Just dat de eerste zonnestralen de nacht verruilden voor de dag. Het was al te laat om te gaan slapen en nog te vroeg om wakker te blijven. Vreemd gegeven,werken in de nightshift. Tegen de tijd dat het gewone patroon - het slapen s’nachts – terug wordt aanvaard, moet de overstap terug gemaakt worden naar het tegengestelde. Crazy, i know!

 

Hoe lekker mijn dekens mij ook gezelschap hielden, toch konden ze me dus niet overtuigen om toe te geven aan de nacht. Tijdens het woelen kwamen de gedachten van zovele facetten van het leven naar boven. De hoofdlijn in mijn denken was ‘is mijn leven echt zoals ik wil dat het is’. It should be! Toch botste het op enkele punten. Geen wonder dat een mens de slaap niet kan vatten als de gedachten die kant uitgaan.

 

Het slaapvertrek kent vele geheimen. Als de muren konden vertellen, zou het heel wat stof doen opwaaien. Het gaat er niet altijd bedaard aan toe. Uitheemse geluiden zoiets als: gekreun, gehijg, gezucht en luidop gesnurk. Ze doorkruisen meermaals de vredige stilte van de nacht. Eindeloze discussies, ruzies, verzoeningen en als het even kan seks. Dat laatste lijkt mij het interessantst, het is namelijk goed voor je hypotensie, yeah! Alles zat verhuld in een beautiful dream. Nu denken jullie het wordt boeiend, bedgeheimen verhoogt de goesting. Sorry, ik moet jullie teleurstellen, ik ben wat verstrooid en vergeetachtig. It’s all about discipline honey J.

 

Toen ik tegen de middag uiteindelijk uit mijn bed rolde - the usual time – zag de wereld er niet zo mooi en vrolijk uit.  Het was grauw en nat.. een echte Belgische zomer word het. Madame Soleil moet duidelijk nog eff wennen aan het idee van vakantie. Knock here dead,de seut! Phoe. Het zal mijn humeur niet kelderen zei ik voldaan tot mezelf. Bruin zijn is niet echt een waardemeter. Bitch! Vandaag volstond gewoon lekker niks doen. Voor wat de komende dagen betreft daag ik de trut uit dat ze niet meer weet hoe ze moet stralen, hoe ze terug de liefde wint van ieder die haar zo lief had. Is het zoveel gevraagd om alle lieve mensen een lekker bruin kleurtje te geven, ze te laten genieten op het moment dat het tot ieders mogelijkheid behoord door het verlof..  Bewijs het dan eens meid dat het niet hoeft om ver weg te zijn van de dagelijkse dingen, ver weg van de dingen die zich elke dag herhalen, ver weg van werk, school en verplichtingen. Bewijs het me es dat het ook kan hier bij ons met u fenomenale kracht. De kracht van leven, optimisme, liefde, lust en mss het allerbelangrijkste op het moment. Het vakantiegevoel. Show me what you got, ijskonijn. If you're looking for a catfight, Girl you gonna get it from me. And I even scratch and bite J.  Nah.

10:30 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.