31-07-07

Happy Times...

Dik een week van Just zijn vakantie is momenteel al voorbij gevlogen. Tijd die ingevuld word met dingen die enkel een goed gevoel geven. Een gevoel van rust, relaxatie, kortom vakantiegevoel. Ik geniet, daar heb je geen gedacht van. Junior geniet ook. Deze is met Mister-Love, Zij, Mister incredible - zoontje van Mister-Love – en little Marie naar de beau monde te Saint Cyr Sur Mer getrokken.  Dolce Frégate waakt over these friends en make them feel comfortable. As we like it!  Het weertje is er fabulous en ze beleven er de tijd van hun leven. Maakte Dolce eerder Gabbana al gelukkig, nu doet hij het samen met Frégate om Mister-Love, Zij and.. te plezieren. Just krijgt al een super gevoel van een foontje uit deze contreien. Ja, ben echt in a relaxed state of mindJ.

 

Mercedes-Benz Raf

 

Nog een andere vriend van me is ook vertrokken naar Corfu en gaf me zijn fabulous set of weels de tijd dat hij niet in het Belgenland aanwezig is. Hij, is meer op zijn gemak als Just met zijn wagen rijdt dan dat deze in zijn villa onbewaakt achter blijft. A fine idea. We like you tooJ ! Luxe brengt vreemde problemen met zich mee.. Oh dear, ik voelde me meer dan Paris in de zwarte beauty. Het comfort, de geur van het nappaleder - de wagen is amper drie weken oud - en het veercomfort zouden Assepoester groen van jalousie doen kleuren. Of course! In ieder geval is Just the beauty of de ball J, of moeten we zeggen of the street. Prachtig om met zo een wagen te kunnen rijden, ook al is het maar voor een weekje. If God had a car, it would be a Mercedes-Benz like mine J. (Just said it with Edie Britt voice and face)  Het maakt me ook gelukkig.

 

Mercedes-Benz Raf

 

Ieder die me nu ziet heeft de mond vol van geld en het daaruit voordvloeiende geluk. Just ondergaat het stilzwijgend maar denkt something like this.

 

Denk je nou echt dat geld je gelukkiger maakt? Hoe naïef kan een mens zijn. Ja je hebt inderdaad het geluk niet elke keer in stress te zitten over rekeningen en op vakantie te kunnen gaan wanneer je maar wilt. Nice, maar denk je zelf niet dat het eenmaal gaat vervelen dat je zomaar al je dromen kunt vervullen.

Sommige dromen moet je over kunnen blijven dromen. En wat  als je genoeg geld heb en je kunt 5 keer in het jaar op vakantie. Waar kun je dan nog over dromen. Op een gegeven moment word je te verwent en neem je niet snel genoegen met een 5sterren hotel of restaurant.

Zelf reken ik me rijk als ik een gelukkig leven heb. Daaronder versta ik:
Net genoeg geld om rond te kunnen komen, 1 keer in het jaar op vakantie kunnen gaan en met vrienden uit kunnen gaan.

Op die manier kan ik altijd nog dromen van een grote reis naar Afrika.

Een hoop vrienden om me heen hebben die echt om me geven niet omdat ik geld heb, maar omdat ik mooi ben J.

Nee, serieus, gewoon mensen die echt geven om de persoon die ik ben.

Een familie die om mij geeft. En die me zo nu en dan me met beide benen op de grond zet. Maar me toch helpt en steunt in de dingen die ik echt echt echt wil.

En een liefde in mijn leven die alles voor me zou doen. - my son - Die geduldig is met mij en alle rare streken die ik uithaal.

Maar genoeg over mijn droomleven. Ik denk dat iedereen wat anders verstaat onder rijkdom. Helaas denken mensen vaak aan geld. Een aantal miljoen op je rekening een groot huis een zwembad en een mooie auto. Works magic! Jammer hoor, want wanneer zien mensen nou eens wat voor moois ze al in hun leven hebben? Check it out baby! Ik ben blij dat ik bepaalde delen van mijn droomleven al binnen handbereik heb en dat ik altijd nog een aantal dromen mag hebben. Dromen waarvan ik zelf weet dat ze onmogelijk zijn te vervullen maar dat is mooi zo, laat mij maar dromen.

Ik ben iets minder modaal. Zeker deze week in my best friends Mercedes waar Fergie net iets anders klinkt met het mooie Big Girls Don’t Cry. Of course not honey! I’m not a sissy J  Just bombardeert ze tot current hit. Nah..

 

14:45 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.