31-07-07

Happy Times...

Dik een week van Just zijn vakantie is momenteel al voorbij gevlogen. Tijd die ingevuld word met dingen die enkel een goed gevoel geven. Een gevoel van rust, relaxatie, kortom vakantiegevoel. Ik geniet, daar heb je geen gedacht van. Junior geniet ook. Deze is met Mister-Love, Zij, Mister incredible - zoontje van Mister-Love – en little Marie naar de beau monde te Saint Cyr Sur Mer getrokken.  Dolce Frégate waakt over these friends en make them feel comfortable. As we like it!  Het weertje is er fabulous en ze beleven er de tijd van hun leven. Maakte Dolce eerder Gabbana al gelukkig, nu doet hij het samen met Frégate om Mister-Love, Zij and.. te plezieren. Just krijgt al een super gevoel van een foontje uit deze contreien. Ja, ben echt in a relaxed state of mindJ.

 

Mercedes-Benz Raf

 

Nog een andere vriend van me is ook vertrokken naar Corfu en gaf me zijn fabulous set of weels de tijd dat hij niet in het Belgenland aanwezig is. Hij, is meer op zijn gemak als Just met zijn wagen rijdt dan dat deze in zijn villa onbewaakt achter blijft. A fine idea. We like you tooJ ! Luxe brengt vreemde problemen met zich mee.. Oh dear, ik voelde me meer dan Paris in de zwarte beauty. Het comfort, de geur van het nappaleder - de wagen is amper drie weken oud - en het veercomfort zouden Assepoester groen van jalousie doen kleuren. Of course! In ieder geval is Just the beauty of de ball J, of moeten we zeggen of the street. Prachtig om met zo een wagen te kunnen rijden, ook al is het maar voor een weekje. If God had a car, it would be a Mercedes-Benz like mine J. (Just said it with Edie Britt voice and face)  Het maakt me ook gelukkig.

 

Mercedes-Benz Raf

 

Ieder die me nu ziet heeft de mond vol van geld en het daaruit voordvloeiende geluk. Just ondergaat het stilzwijgend maar denkt something like this.

 

Denk je nou echt dat geld je gelukkiger maakt? Hoe naïef kan een mens zijn. Ja je hebt inderdaad het geluk niet elke keer in stress te zitten over rekeningen en op vakantie te kunnen gaan wanneer je maar wilt. Nice, maar denk je zelf niet dat het eenmaal gaat vervelen dat je zomaar al je dromen kunt vervullen.

Sommige dromen moet je over kunnen blijven dromen. En wat  als je genoeg geld heb en je kunt 5 keer in het jaar op vakantie. Waar kun je dan nog over dromen. Op een gegeven moment word je te verwent en neem je niet snel genoegen met een 5sterren hotel of restaurant.

Zelf reken ik me rijk als ik een gelukkig leven heb. Daaronder versta ik:
Net genoeg geld om rond te kunnen komen, 1 keer in het jaar op vakantie kunnen gaan en met vrienden uit kunnen gaan.

Op die manier kan ik altijd nog dromen van een grote reis naar Afrika.

Een hoop vrienden om me heen hebben die echt om me geven niet omdat ik geld heb, maar omdat ik mooi ben J.

Nee, serieus, gewoon mensen die echt geven om de persoon die ik ben.

Een familie die om mij geeft. En die me zo nu en dan me met beide benen op de grond zet. Maar me toch helpt en steunt in de dingen die ik echt echt echt wil.

En een liefde in mijn leven die alles voor me zou doen. - my son - Die geduldig is met mij en alle rare streken die ik uithaal.

Maar genoeg over mijn droomleven. Ik denk dat iedereen wat anders verstaat onder rijkdom. Helaas denken mensen vaak aan geld. Een aantal miljoen op je rekening een groot huis een zwembad en een mooie auto. Works magic! Jammer hoor, want wanneer zien mensen nou eens wat voor moois ze al in hun leven hebben? Check it out baby! Ik ben blij dat ik bepaalde delen van mijn droomleven al binnen handbereik heb en dat ik altijd nog een aantal dromen mag hebben. Dromen waarvan ik zelf weet dat ze onmogelijk zijn te vervullen maar dat is mooi zo, laat mij maar dromen.

Ik ben iets minder modaal. Zeker deze week in my best friends Mercedes waar Fergie net iets anders klinkt met het mooie Big Girls Don’t Cry. Of course not honey! I’m not a sissy J  Just bombardeert ze tot current hit. Nah..

 

14:45 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-07-07

My first Holiday-night...

nacht

Eindelijk vakantie. De klok gaf half vier aan deze morgen toen mijn brein er eigenlijk uit was dat de tijd was aangebroken om over te gaan tot complete rust, lees vredig slapen. Lichaam en geest moeten nog de routine van het werken in the nightshift elimineren tot wat een normaal mensenleven hoort te zijn. Nog duidelijk niet in het vakantieritme. In de tijd die er aan vooraf was gegaan gingen de gedachten naar alles wat de dagen ervoor brachten en naar alles wat de komende dagen nog zullen brengen. Ik hoorde de eerste dappere vogels al fluiten die ergens de kennis gaven aan Just dat de eerste zonnestralen de nacht verruilden voor de dag. Het was al te laat om te gaan slapen en nog te vroeg om wakker te blijven. Vreemd gegeven,werken in de nightshift. Tegen de tijd dat het gewone patroon - het slapen s’nachts – terug wordt aanvaard, moet de overstap terug gemaakt worden naar het tegengestelde. Crazy, i know!

 

Hoe lekker mijn dekens mij ook gezelschap hielden, toch konden ze me dus niet overtuigen om toe te geven aan de nacht. Tijdens het woelen kwamen de gedachten van zovele facetten van het leven naar boven. De hoofdlijn in mijn denken was ‘is mijn leven echt zoals ik wil dat het is’. It should be! Toch botste het op enkele punten. Geen wonder dat een mens de slaap niet kan vatten als de gedachten die kant uitgaan.

 

Het slaapvertrek kent vele geheimen. Als de muren konden vertellen, zou het heel wat stof doen opwaaien. Het gaat er niet altijd bedaard aan toe. Uitheemse geluiden zoiets als: gekreun, gehijg, gezucht en luidop gesnurk. Ze doorkruisen meermaals de vredige stilte van de nacht. Eindeloze discussies, ruzies, verzoeningen en als het even kan seks. Dat laatste lijkt mij het interessantst, het is namelijk goed voor je hypotensie, yeah! Alles zat verhuld in een beautiful dream. Nu denken jullie het wordt boeiend, bedgeheimen verhoogt de goesting. Sorry, ik moet jullie teleurstellen, ik ben wat verstrooid en vergeetachtig. It’s all about discipline honey J.

 

Toen ik tegen de middag uiteindelijk uit mijn bed rolde - the usual time – zag de wereld er niet zo mooi en vrolijk uit.  Het was grauw en nat.. een echte Belgische zomer word het. Madame Soleil moet duidelijk nog eff wennen aan het idee van vakantie. Knock here dead,de seut! Phoe. Het zal mijn humeur niet kelderen zei ik voldaan tot mezelf. Bruin zijn is niet echt een waardemeter. Bitch! Vandaag volstond gewoon lekker niks doen. Voor wat de komende dagen betreft daag ik de trut uit dat ze niet meer weet hoe ze moet stralen, hoe ze terug de liefde wint van ieder die haar zo lief had. Is het zoveel gevraagd om alle lieve mensen een lekker bruin kleurtje te geven, ze te laten genieten op het moment dat het tot ieders mogelijkheid behoord door het verlof..  Bewijs het dan eens meid dat het niet hoeft om ver weg te zijn van de dagelijkse dingen, ver weg van de dingen die zich elke dag herhalen, ver weg van werk, school en verplichtingen. Bewijs het me es dat het ook kan hier bij ons met u fenomenale kracht. De kracht van leven, optimisme, liefde, lust en mss het allerbelangrijkste op het moment. Het vakantiegevoel. Show me what you got, ijskonijn. If you're looking for a catfight, Girl you gonna get it from me. And I even scratch and bite J.  Nah.

10:30 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-07-07

Do You Know...

 Van sommige dagen zou je willen dat ze eeuwig zouden blijven duren. Dit was zo afgelopen zondag. Summertime feels good! Het was warm, zomer zonder meer. Mss wel iets te warm daar het afzakken naar de Belgische kust - om de Sunkissed teint te plezieren met een zeebriesjeuitdraaide op een sisser. Er was geen maritiem windje te bespeuren. De zee lag er in al haar schoonheid zo rustig bij dat het leek alsof ze in leer was gegaan bij een of ander meer. Prachtig is een stelling die woorden te kort schieten om het te neer te zetten. In de avond mochten we genieten door de feno zorgen – door de zee – van lekkere Oostendse garnaal croguetjes en zeewolf in een preiroom sausje bereid met een grootse toewijding in Brasserie Renommee te Oostende.  Dit alles geserveerd met een zomers rosé wijntje. Daar deed de zon dan weer haar bijdrage in om de overrijpe druiven te laten evolueren naar kunst. De kunst van een huwelijk, zon en druiven, te bottelen in een driekwart liter summertime feels good J. Wat kan het leven toch mooi zijn hé.

 

In the mean time zijn we begonnen met het aftellen naar het verlof. Het wordt zich echt naar de 20ste slepen. De laatste lootjes wegen inderdaad wel heel zwaar. Een mens heeft het nodig, zoveel is zeker. In the factory is de stemming te snijden met The Newcomer - lees vrouwmens aka Bitch - die alle info, mythes, roddels, vertrouwelijke en geklasseerde story’s terug tot leven wekt. Als de halve waarheden ter hore komt van deze die er best niet meer aan herinnert wordt worden de catfights net vermeden. Maar is de stelling ‘ Meaow meaow, i’m gonna get you back somehow’ is alom vertegenwoordigd. Mss brengt het verlof soelaas in deze materie. De sfeer is om te snijden en maakt me duidelijk dat iedereen wel iets weet van ruzie maken. Als ze scoren geeft het hen zelfs een vorm van geluk. Het geluk van een overwinning. Dit alles maakt mij en N. - beste vriend – het nu wel heel gemakkelijk om niet in dit milieu te vertoeven. Mijn ma zei altijd dat ik het getroffen had. Ik was mooi J, en had mensenkennis. Alle wapens om te overleven in de harde wereld. Look smart, but also be smart darling!

 

Hopelijk wordt het zomer de eerst komende dagen. Of is het dit al gans de tijd de afgelopen twee weken? Het zit namelijk zo: Just is een trouwe luisteraar van Q-music die te oostende live op antenne gaat vanuit het zogenaamde Beachhouse. De berichtgeving in verband met het weer lijkt daar altijd wel uit een of ander Caribbean Top Beach bestemming te komen. Zou het gemanipuleerd zijn. I hope not! Don’t lie to me! If you were looking for a catfight, I got no mercy mercy for you mister deejay J. (that's right) Afgelopen zondag was het in ieder geval de truth.

Voor het volgende laat ik jullie genieten van een song die bij me een summertime-feelgood teweegbrengt. Toepasselijk ‘Do You Know’- for the persons at the factory - J van Enrique Iglesias. Sit and enjoy, lady’s and gentlemen

 

17:10 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-07-07

Just going on safari...

safari

Geheel onverwacht is er toch iets uit de solden mijn bezit geworden. Toen ik door Waregem reed werd mijn aandacht getrokken door een Oliver Strelli Store met op de etalage de gekende 50% korting. Flink op de remmen en vlug es binnenlopen was a fine idea. In geen tijd pikte ik er als fashion addict een feno informal shirt uit het assortiment. Leuk gecentreerd - yes, we can still wear it - met geborduurde bloemen in leuk linnen. Une piéce unique  J. De verkoopster zei me dat het kleur me prachtig stond. De maîtresse, of course! Phoe.., in de luttele 10 minuten dat ik in de store was hoorde ik het huppeltrutje met veel blingbling net het zelfde zeggen tegen een ander klantje. Golddigger, waren Just zijn stille gedachten. Bij het afrekenen melde Just dan maar fijntjes ‘oh darling, de kleur van je blouse staat je ook prachtig’. Was i wrong?  Nobody’s perfect J!  

 

In de avond zijn we - Just en Junior - gaan zien naar de film Die Hard 4.0  Na de lovende berichtgeving werden we inderdaad niet teleurgesteld. ‘Die Hard 4.0' is plezante nonsens met genoeg actie, knipogen - in de stijl van, ‘heb daarnet nog je vriendin gezien met een SUV in here ass’, doelend op het feit dat de bitch was neergestort samen met the vehicle -  en spanning om een gezellig popcornkauwend zomeravondje mee te vullen. Het is geen kunst, het is geen klassieker maar tot nu toe is het wel de meest geslaagde actieblockbuster van het seizoen. De actie was goed maar de knipogen waren voor Just mss wel het leukst.

 

Het wordt zo langzamerhand aftellen naar het verlof. Yeah, richt! Nog twee weekjes naar de factory voor de verdiende rust van start gaat. Ik kijk er écht naar uit. Zijn het de jaren die beginnen te tellen.. of course not! What on earth are you insinuating? Nee, ben gewoon een beetje moe van het vele werken. Nah.

 

Oh ja, voor wie echt het onderste uit de kan wil halen van zijn internetverbinding heb ik de volgende aanrader. Safari is al enige jaren de standaard webbroser voor de Mac, en heeft volgens Jobs ondertussen een marktaandeel van 4,9 %. Met het uitbrengen van een Windows versie hoopt men het marktaandeel verder te kunnen vergroten. Apple claimt dat de nieuwe versie van Safari, Safari 3, onder Windows ongeveer twee keer zo snel is dan Internet Explorer 7 en anderhalf keer zo snel als Firefox. Ik probeerde het en ik moet zeggen het is echt wel snel. Het leuke is dat je toch nog altijd je Internet Explorer kan blijven gebruiken. Voor Just is het leuke mss wel dat ik op die manier wel een stukje dichter naar een Mac evolueer. Ok, i’m a gadgetfreak J. 

header01

Mss nog een tip voor vriendinnen die graag series volgen in de stijl of aard van Desperate Housewives. Voetbalvrouwen, die loop op maandagavond bij VTM, is écht nie te doen. Je moet bijna een ijkonijn zijn om geen prettig gevoel te krijgen bij de hilarische taferelen dat de meiden op het scherm toveren Ze zijn bloedmooi. Ze hebben de perfecte maten. Ze dragen de hipste kleren. Ze hebben teveel geld, teveel tijd en nauwelijks een eigen leven, want ze staan ten dienste van hun man. Ze zijn voetbalvrouwen en staan centraal in de gloednieuwe gelijknamige serie van Nederlandse makelij. Het eindeloze en nutteloze shoppen. De ijdelheid en de mediageilheid. De ruzies en de onvermijdelijke ontrouw. Al deze -en nog veel meer- clichés over voetbalvrouwen worden gedurende tien afleveringen bevestigd én uitvergroot. Laat er geen twijfel over bestaan: "Voetbalvrouwen" is een serie met ballen, ontroerende momenten én vooral veel humor..  Ok, that’s only my opinion. Just try it!

 

 

  

11:30 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-07-07

Live is like a rollercoaster, live it, be Happy, enjoy life...

Het schooljaar is afgelopen, de vakantie heeft ondertussen al zijn intrede gedaan. Samen met deze twee factoren lijkt het er op dat de zomer ziek is en de herfst playbackt. Just echter playbackt Rihanna’s ‘Under my umberella ella ella eh eh eh under my umberella ella ella eh eh eh eh eh eh’!! kwestie van het goed humeur niet te verliezen nietwaar J.  

 

Oud nieuws dus. De inzet en het harde werk van junior zijn eerste jaar Latijn staan er. Een A-attest is het geworden. Over de inzet wordt niet meer gedacht en de goede punten liggen al netjes opgeborgen als stille getuige om ons er ooit nog aan te herinneren. Het is toch allemaal relatief hé.. Wat op momenten Junior zijn leven bepaalde de afgelopen 4 weken - den blok - is opeens niet meer aan de orde van de dag. De boeken zijn al besteld voor het tweede jaar, de motivatie heeft terug twee maanden om te rijpen. Voor Just leeft de hartenwens dat hij ook voor het tweede jaar de kracht, motivatie en moed vind om zo te bouwen aan zijn verdere kennis en toekomst.  Dus,Congrats to my son. Na het foontje van Zij met de punten werd ik overspoeld door zoveel emoties.. trots, blijheid, respect, gaven zo’n gelukkig gevoel dat tranen werden geboren bij de gedachte van al zo’n grote zoon te hebben. That’s Just you know J.

 

Alles werd samen gevierd met een etentje op zijn oosters. Meerbepaald in Wok Palace te Beernem. Prijskwaliteit een echte aanrader maar wel een beetje luidruchtig publiek. Er waren trouwens zoveel Nederlanders in de zaak dat Mister-Love na de tweede fles wijn de zaak er van verdacht een dekmantel te zijn van een heuse koffieshop J: it really puts things in perspective! Hilarisch werd het helemaal toen Just de kok die aan het wokken was stond te bewonderen - hoe hij wokte dus – en  een meid me vertelde dat het een grote luxe moet zijn zo een man in huis te hebben. Aan het accent te horen ook Nederlandse… that makes Just so curious dat ik aan mezelf verplicht was om te vragen hoe ze hier verzeild geraakte. ‘Gewoon toeval’ was wat ze me vertelde. Less is more waren mijn gedachten J.

 

Toch fijn om dit samen - het etentje-  te kunnen meemaken met Zij en Mister-Love. Mss zijn we wel de vlaamse versie van Demi Moore en Bruce Willis. Ja, listen without prejudice! Die hebben ook nog zo een feno band met elkaar. Hun huwelijk - van Demi&Bruce - mag dan ook wel over zijn, de genegenheid is nog altijd een constante. Dat Junior op de eerste plaats kwam was een eerste vereiste. Zelfs een weekend met Zij en Mister-Love behoren tot de mogelijkheden, voor velen de ongelooflijke realiteit. Toch is het belangrijkste dat Just en Zij erin geslaagd zijn om junior op de eerste plaats te zetten. Ik zou het iedereen aanraden om na een gebrokken huwelijk met je ex en je kinderen en de andere partij overeen te komen. Gewoon je kinderen laten zien dat alles goed komt. That’s where it is all about.

 

Oh dear, ik vergeet het bijna te vertellen. Just was in het weekend ook Demolition Man. Het zit namelijk zo: Mister-Love  - of moeten we hem Ashton gaan noemen J, oh my God, can you imagine - had tijdens de verbouwing van zijn woning een stacaravan gekocht die nu maar es moest ontmanteld worden. Als een échte man met overall - in blote bast- ging Just het gedrocht te lijf met haakse slijper. Wa seg je da van! Bij dezen is dus bewezen dat Sir Justin geen sissy is. Nah.

 

De iPhone ligt in de States in de rekken. I’m really excited. Click here for a closer look at the iPhone  Schoon hé! Like a Star Trek Gadget Come to life! Die mannen van Apple kennen er wat van mijn gedacht.. Dit is me natuurlijk als gadgetfreak niet ontgaan. Het kind in mij hé, ken jut.. Ik wil zo een teleromeo.. geef toe op een trendy terras is het natuurlijk not done om een rinkelende walkie talkie op te vissen. Trouwens, it's not pretension if you've earned it. Ik weet enkel niet wie van mijn twee vriendjes me het cadeau zal doen. Sint-Nicolaas of de Kerstman daar het hebbeding verwacht word in Europa tegen het einde van het jaar. Het word koffiedik kijken want nog een ander maatje - de paashaas – vertelde me dat ze niet bestaan. A total nutcase. Phoe.. Jealousy, It's such an evil thing J.

14:28 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |