21-08-07

Back online...

Tijd voor een postje. Oh dear, als ik zo kijk naar de datum van mijn vorige relaas - ok it’s a detail J - ben ik op gebied van bloggen nie goe bezig. Ma ik heb een perfect verweer. Ik was in verlof en mijn prularia zal op het net niet van zo’n educatieve waarde zijn dat het ook maar iemand gemist heeft. Trouwens ik had er geen zin in. Was veel te druk bezig met genieten… Uitstapjes, het drinken van bottels rozé, bij vrienden nachtenlang socializen..,een zalige tijd doorbrengen met Junior.., tafelen als echte Bourgondiërs.., it’s all in the picture.

 

Ook was ik op reis. Een reis van gevoelens en gewaarwording. Van intens plezier tot verdriet. Een lach en een traan. Toekomst en verleden. Dit onder vrienden en vriendinnen, familie en kennissen. Face it darling, sprak ik op momenten tot mezelf, it’s gorgeous to have a live like yours. Toch wil ik nog iets kwijt die iets negatiever is wat mijn verlof betreft. Meerbepaald aan de zon. Je was waardeloos, schijnheilig seut dat ge zijt.  Ik em tege u iets gezegd, gesmeekt, om u van je beste kant te laten zien. Begrijp u nie, beschouwde u als een van mijn beste vriendinnen. Als response kregen we op bepaalde dagen echte herfsttaferelen als antwoord. Dit waren de momenten dat ik walgde van u. Nah. Het is uit met de vriendschap, BITCH. No more excuses.

 

Wat ook nie went de laatste dagen is het schril contrast vakantie en terug gaan werken. Ik denk dat een weekje rehab zal nodig zijn om terug te wennen aan het idee. My boss told me several times that he didn't like my kind, cause I was a bit 2 leisurely. Na vier weekjes verlof kan men toch nie verwachten dat die instelling is verloren gegaan. Van Just duurt dit net iets langer J. Spijtig denkt hij daar anders over. It seems that I was busy doing something close 2 nothing. But different than the day before. Dit werd me fijntjes meegedeeld met de volgende woorden. Begoeting: ‘en Just, wanneer ben jij nu terug uit verlof’. What on earth was he insinuating? Believe me, it’s a detail. Kan ik het helpen? Ben gebrainwashed door mijn vriend Mika die me leerde ‘Relax, take it aesy. Of course honey, a fine idea. Wat ben ik blij met het gezelschap van mijn Ipod. Sophie Ellis Bextor told me the truth. Music Gets the Best of Me.

 

Ma ik hou er de moed in. Thats live. Trouwens mag ik het komend weekend al terug genieten van een supersized weekend. Het is namelijk Waregem Koerse. Oh dear, dit doet er me aan denken dat ik dringend moet gaan shoppen. Ja want Waregem Koerse zonder hoed is als een tafel zonder poten, een moto zonder motor of god zonder zijn gebod. H&M here we come J.

16:06 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

You can leave your hat on And so you’re back
From out of space?
Van een kruistocht tegen de zon?
Natuurlijk hebben we ze en jou gemist.
En nu zijn ze beiden terug!

Gepost door: Fresco | 24-08-07

De commentaren zijn gesloten.