29-08-07

Like a indian summer holiday...

Zalig is net te goedkoop om te vatten wat een quality time ik heb beleeft in mijn supersized weekend. Zelfs het weertje was van de betere herfstkwaliteit, die ook een zetje in de juiste richting gaf. Bij het bezoek aan mijn Ma, met mijn Vader en Junior, overviel me ook nog een leuke gewaarwording. Deze was dat ze beiden een stralende dag hadden. Mijn Ma, die lijd aan de ziekte van alzheimer, straalde van geluk. Vader die dit aanschouwde, kreeg als het ware door dit toedoen een boost in de zelfde richting. Vertederend gewoon. Yes, it colourize Justin’s day J. Het gaf een feno goe gevoel.

 

In de late namiddag zijn we dan nog gaan flaneren in de winkelstraat te Kortrijk. De zon straalde een meer dan aangename warmte uit die me terug een zalig gevoel bezorgde. Yes, i was in a happy state of mind. In de etalages prijkten een aantal wannahaves die niet onmiddellijk pasten in mijn budget door de toch wel dure vakantieperiode. Het kon me ook nie deren. Phoe, beauty is how you feel inside and it reflects in my eyes. Nah. Trouwens het was veel te warm om in de nieuwe collectie te passen J.

 

Zondag waren we te gast in Brugge. Ook toen zat het weertje feno mee om de stoet van de gouden boom mee te maken. Zij had de stoeltjes gereserveerd zodat we als echte celebs het ganse gebeuren konden volgen van op de eerste rij. Het was eens euh, iets anders ja J. Prachtig waren de kostuums, hoe de figuranten zich inleefden in hun rol en de sfeer die er heerste. Hilarisch was toen Just melde dat het eigenlijk best vreemd is dat de mannen vroeger zoveel mooie kleedjes of rokken droegen en daar op vandaag niets meer van overblijft. Oh dear, de beau monde was in die tijd in ieder geval héél mooi gekleed. Valt eigenlijk bijna nie te geloven met al die confectie van nu.

 

Op maandag ben ik dan samen met Junior de boeken voor het nieuwe schooljaar gaan ophalen. Dit was de finale ontnuchtering dat alles wat ook maar met vakantie te maken heeft door de tijd op zijn einde loopt. Die fijne tijd word vanaf volgende week terug geruild voor de materie die gevat zit in een stapeltje boeken. Het wordt terug wennen. Voor iedereen. Afsluiten met een tikkeltje nostalgie.

 

Dit was ook het gevoel die me overviel bij het horen dat Jos Brink was heen gegaan. Het is net alsof ik de persoon een tikkeltje kende. Het was zo’n lieve warme persoonlijkheid. Bij me thuis keken we altijd naar ‘Wedden dat’. Ik zie het nog levendig voor me. Hoe hij het programma opende met die charmante glimlach en de volgende woorden ‘ Dag lieve mensen’. Dat was nog eens van die echte gezellige televisie. Met een grote zak chips voor de buis. En tussendoor de Ster-reclame met leeuwtje Loeki. Als er een proef niet gelukt was vond hij het zo’n zonde, lukte die wel, was hij tot tranen toe super enthousiast.  Als er een hemel bestaat is hij er ongetwijfeld sinds kort een bewoner van. opende hij ongetwijfeld met de onvergetelijke woorden ‘Dag lieve mensen allemaal..’.

 

What about ‘Waregem Koerse’. Wel, ik ben nie geweest. Al de vriendjes en vriendinnetjes paarden die meeliepen in de stoet van de ‘Gouden boom’, vertelden me dat dit een teken zou zijn van cruel and inhuman behavior. It really puts things in perspective J.

20:13 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Haai Justin Het is el een hele tijd geleden dat ik hier was. en ik heb weer met vermaak jouw postjes gelezen. Ja de vakantie is een fijne tijd waar helaas maar toch ook wel weer goed, een einde aan komt. Fijn te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad. Wat is die zoon van jou al groot aan het worden hè.
Ik ben niet echt actief met het bloggen in blogland momenteel, heb zoveel andere dingen te doen. Maar ik kom zeker hier weer terug.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 23-09-07

De commentaren zijn gesloten.