06-01-08

Uninvited...

Een nieuw jaar, nieuwe verwachtingen, nieuwe kansen, wensen vol geluk. Dit waren de thema’s de afgelopen dagen. Voor Just was het een vreemde periode. Waren het dagen van vreemde gevoelens of emotie? Definetly yes! Het voelde allemaal zo, gewoon. Een soort uitgezogen gevoel, een gevoel van laat de boel de boel maar… kortom het waren gewone dagen.

 

Dagen zonder zonlicht die me een aantal maanden geleden zijn afgenomen omdat het me verliet. Een totaal andere wereld gaat dan open, een dat je niet meer kan ontlopen. Hoe je uzelf ook voorbereid op die donkere dagen, de terugval zal er altijd zijn. Dan word je stil, is het verbale minder belangrijk.

 

Op een vreemde manier ben ik super rustig. Kan ik genieten van de telenovela Sara. Ik vind het fun. En dit is het waar ik naar hunker. Een beetje meer fun in mijn leven, die terug het nodig licht met zich mee brengt. Met opzwepende muziek, zon, zee en strand. IJslolly’s, hemdjes met korte mouwen en vrolijke gezichten. Om terug tussen vergane somberheid te zien dat het goed is. Want hoezeer ik er rekening had mee gehouden het was uninvited.

 

Freemasons brengt me alvast terug op het juiste spoor.  Yes,you’re all invited J.

 

15:34 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Justin Hee wat klinkt dit somber. Ik denk dat velen toe zijn aan zonlicht. Elk jaar om deze tijd weer lopen we er met ons allen tegen aan dat de donkere dagen lang genoeg hebben geduurd. Nog ff geduld, de lente komt er aan.
Hoop dat het goed met je gaat.
groet

Gepost door: Purplerose | 12-03-08

De commentaren zijn gesloten.